Schilderij van mijn paard: Vraag en antwoord

Moet ik naar u toekomen om mijn paard te laten schilderen?

De Paardenschilder werkt op basis van door u aangeleverde foto's. U hoeft dus niet naar ons toe te komen. Stuur ons (per post of digitaal per email) de mooiste foto van uw paard, wij denken dan graag met u mee over de beste manier waarop wij een levensecht olieverfschilderij voor u kunnen maken.

Is mijn foto geschikt voor een schilderij?

Bijna elke foto of afbeelding is geschikt voor een schilderij. Omdat wij elk schilderij met de hand schilderen, kunnen we details improviseren (zoals ontbrekende details, beschadigingen op de originele foto, etc.). Mail ons uw foto('s) toe en we geven u vrijblijvend advies.

Wat kost een paardenportret?

De schilderijen van de Paardenschilder zijn erg betaalbaar. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met professionele kunstenaars en lijstenmakers kunnen wij u een zeer voordelig aanbod doen, zonder in te leveren op kwaliteit. De kosten van uw schilderij of portret zijn afhankelijk van het formaat en complexiteit van het schilderij. Bekijk onze prijslijst voor een overzicht. Stuur ons uw verzoek toe en u ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe worden de schilderijen verpakt/verstuurd?

Als uw schilderij klaar is en opgespannen of ingelijst, pakken we het schilderij stevig in. In overleg met u bepalen we waar het schilderij naartoe gestuurd kan worden, waarna een betrouwbare koeriersdienst het schilderij veilig bij u aflevert.

Andere vraag?

Heeft u nog een andere vraag? Neem gerust contact met ons op - wij helpen u graag verder!